Frågor och svar

Fråga;
När jag sprayar kommer det en anna färg än vad jag beställt, är det fel på sprayen?

Svar:
Nej det är inget fel på sprayen utan det är bara att skaka den i 30sek innan användning och 2sek mellan sprayningarna.

Fråga:
Hur lång leveranstid är det?

Svar:
Normalt är det 1-3 dagar, men det kan fastna hos transportören.

Fråga:

Vilka betalsätt har ni:

  • Swish
  • Banköverföring
  • Payson (se nedan)

Fråga;

Kan man betala på avbetalning?

Svar:

Ja det går bra att göra det hos vår betalleverantör (Payson),

Payson Kortbetalning

VISA

MasterCard

Payson Internetbank (SEB, Nordea, Handelsbanken, Danske Bank och Swedbank)

Payson Faktura

Payson Checkout

Payson Mobil & SMS

Payson Delbetalning

Payson Konto

LÄS MER.

Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray:

Så här gör du när du applicerar Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray:

Applicera alltid Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray på ett torrt hår, antingen stylat med Hairfor2 Professional Hair Spray eller helt ostylat.
Skaka minst 30 sekunder och spraya genom att hålla Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray 10-15 cm ovanför önskat område skaka Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray 2 sekunder mellan varje sprayning (Viktigt).
Låt torka i 2-3min.
Borsta ut ditt hår med en gles borste eller kam.
För bästa resultat punktspraya, håll in sprayknappen i max en sekund
Och svep över området som skall behandlas.
Om du vill ha glansigare hår avsluta med att fixera håret med Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray.

Tvättas bort med vatten och Hairfor2 salon Professional schampo, det funkar med vilket schampo som helst men för att Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray skall fästa bättre och hålla längre och att förbruka mindre schampo rekommenderar vi att ni använder produkter från Hairfor2.
Rätt användning ger ett fantastiskt resultat.

Det medföljer en utförlig beskrivning vid leverans.

Hairfor2 Salon Professional Fiber:
Så här gör du när du applicerar vårt hårfiber:

Applicera alltid Hairfor2 Salon Professional Fiber på ett torrt hår, antingen stylat med gel eller helt ostylat.
Pudra genom att hålla Hairfor2 Salon Professional Fiber 10-15 cm ovanför önskat område.
Arbeta in fibrerna ordentligt med hjälp av händerna för att maximera den elektrostatiska energin.
Avsluta med att fixera håret med Hairfor2 Salon Professional Hairspray för att fästa och ge stadga.
Tvättas bort med vatten och Hairfor2 Salon  Professional Schampo* eller något konventiellt schampoo.

*Hairfor2 Salon Professional Fiber kan tvättas bort med vanligt konventionellt schampo, men vi rekomenderar att du använder  vårt Hairfor2 Professional Salon Schampo. Hairfor2 Salon Professional Fiber är vattentät, och då kan Hairfor2 Salon Professional Fiber hår isolerande ämnen tvättas ut lättare.

Tips – Använd glansspray Hairfor2 Salon Professional Shine eller vax för ökad hållbarhet och önskat utseende.

Instruktionsvideo             Instruktionstext

Våta produkter – volumizers, balsam, schampo och olje behandlingar. De arbetar genom att svälla i hårstrået från insidan med fukt och behålla det med en beläggning av polymerer.

  • Fördel – tillfälligt ger extra volym.
  • Nackdel – Eftersom de inte är en färgad produkt gör det lite för att minimera den visuella effekten av Håravfall.

Hår Förtjocknings Aerosoler – Våta färgade fibrer sprutas på hårstråna som är kvar, där de fäster sig vid hårstråna och torkar på plats. Hairfor2 Professional Salon Fiber Spray är den främsta produkten i denna kategori.

  • Fördelar – Ser bra ut har starkt fäste till hårstrået. Håller frisyren på plats. Mindre benägna att svettas eller tvätta ut, avklinga och kommer inte att blåsa bort. Man behöver att använda mindre av produkten, eftersom det kan stanna i håret tills det avsiktligt tvättas bort med schampo.
  • Nackdel – en del tycker att håret känns stelt (som hårspray).

Hairfor2 Professional Salon Fiber Spray – Förtjockningsmedel och Volumizer för tunt hår är ett populärt val för många Hårstylister när de konfronteras med tunnhårighet och Håravfall. Den färgade Hairfor2 hårfibern döljer Håravfall och bygger volym och uppskattas av många profesionella frisörer och uppfyller deras önskemål om en lättarbetad högkvlitéts produkt som är vattenavvisande och håller frisyren på plats i de tuffaste förhållanden – den kommer inte att svika dig.

Om du lider av håravfall och inte vill använda tabletter, kirurgi eller en tupé, använd hår Förtjockningsmedel som proffsen använder, välj Hairfor2 Professional Salon Fiber Spray!

Torra ProdukterHairfor2 Professional Salon Fiber – består av torra, färgade fibrer som skakas på de drabbade områdena och binder elektrostatiskt till hårstrået.

  • Fördel –  Ger ett mjukare hår, och är lättare att tvätta bort.
  • Nackdel – Fäster/håller inte lika bra som med våta färgade fibrer och är känsligare för vatten  , svett.

LÄS MER

Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray:

Till skillnad från andra kosmetiska produkter är Hairfor2 Salon Professional Fiberspray vind- och vattenavvisande så att din frisyr inte påverkas oavsett aktivitet. Dansa, spring och simma, och känn dig samtidigt trygg över att Hairfor2 Salon Professional Fiberspray inte sviker dig. Hairfor2 Salon Professional Fiberspray är dessutom lätt att applicera då det är en spray,

Hairfor2 Salon Professional Fiber:
Hairfor2 Salon Professional Hår Fiber innehåller inga farliga kemikalier och består inte av bomull såsom många billiga kopior, och räcker därför längre och håller mycket högre kvalitet, och även den går att spraya med, använd Hairfor2 Salon Professional Spray Applikator är en pump som gör att fibrerna fäster bättre och underlättar appliceringen av Hairfor2 Salon Professional Hårfiber.

Hairfor2 Salon Professional hårFiber är inte lika hållbar vid regn och vind som Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray men är lättare att applicera med applikatorn och därvid lättare att tvätta bort.

Nej, Produkten är tillverkad av samma organiska keratin som ditt eget hår och efter mer än ett decennium av användande i fler än 28 länder har vi inte några sådana klagomål mot oss. Produkten går ur håret när du schamponerar.

Ja. många hårtransplantkliniker rekommenderar Hairfor2 till deras patienter.  När såren har läkt efter hårtransplantationen så är det fritt fram att använda Hairfor2 Hårfiberspray.

Hairfor2 hårfiberspray sitter där den ska sitta i ditt hår när den har torkat. Men vi rekommenderar att du täcker dina vita/ljusa kläder när du applicerar hårfibersprayen. Vi rekommenderar även att du sover på en mörkare kudde eller att du schamponerar innan du går till sängs ( Hårfibern går lätt att torka bort med vatten/tvål och går lika lätt att tvätta bort i tvättmskinen).

Det beror på hur stort området som du applicerar Hairfor2 fiberspray på är, hur ofta du använder sprayen och hur ofta du schamponerar. Vid ”normal” användning räcker 100ml flaskan upp till 1 månad och 300ml flaskan upp till 3 månader och 400ml i upp till 4 månader, samt 25g hårfiber räcker upp till 3 månader.

LÄS MER

Hairfor2 hårfiberspray skickas ut i ett diskret paket utan etikett till din brevlåda när det är möjligt. Leveranstiden är 1-3 dagar efter det att varan är betald.

LÄS MER

Hairfor2 Salon Professional Fiberspray formulan gör den resistent mot svett och regn, vilket gör att du kan njuta av din aktiva livsstil utan att oroa dig. När det gäller Hairfor2 Salon Professional Hårfiber så tåler den inte lika mycket regn/vatten/svett, så därför kan det vara en fördel att använda Hairfor2 Salon Proffesional Hårspray för bättre hållbarhet.

LÄS MER

Den vattenavvisande egenskapen för mikrofibrerna håller Hairfor2 på plats tills du väljer att ta bort den. Du kan enkelt ta bort hårfibrerna med vår Hairfor2 schampo på en enda tvätt; men det går också bra med andra schampon.

SHAMPO

 

Välj helt enkelt den färg som bäst passar din hårfärg. Om du är osäker, välj en nyans mörkare än du tror. Det går även att kombinera två olika fäger och att blanda Hairfor2 hårfiber och Hairfor2 Hårfiberspray. Applicera då den mörkare färgen först och sen den ljusare.

FÄRG KARTA

 

Om du upplever temporär eller permanent hårförtunning eller Håravfall och du inte vill använda tabletter, kirurgi eller en tupé kan du istället använda en kosmetisk hårförtjockare eller förbättrare som de ibland kallas. Några av fördelarna är att det är ett mycket billigare alternativ till kirurgi, hårtransplantion och tupé, och lätt att applicera, som ger ett fantastiskt resultat och döljer kala fläckar samt tunt hår, oberoende av orsaken och i vilket stadium håret har tunnats ut.

Hairfor2 produkter kan användas i kombination med Minoxidil (Rogaine) Finasteride (Propecia) och andra likande produkter eller för att förbättra utseendet av Hårtransplantationen.

LÄS MER

Det är en förening av små organiska keratin mikrofibrer – liknade ditt eget hår. Den unika process fäster fibrerna för att öka volymen i ditt befintliga hår, och återställa ditt tjocka hår som du kommer ihåg!

Ett hårförtjockningsmedel är ett kosmetisk keratin (samma ämne som i hår och naglar) som ger ett dramatisk visuella resultat genom att tillsättas direkt på det tunnhåriga området, vanligtvis är det färgade fibrer till håret som fäster sig på utsidan av hårstrået för att göra det tjockt. Samtidigt som en del av dessa fibrer faller ner på hårbotten för att märkbart minska hårbottens kontrast som “lyser igenom” vid Håravfall. Hår Förtjockningsmedel gör inte så att det återskapar nytt hår – en populär missuppfattning.

Läkare använder Hairfor2 Professional – det bör du också göra! Läs vad läkarna säger om Hairfor2 Professional.

Hairfor2 Professional rekommenderas av kirurger som ett icke-medicinsk alternativ för kunder som är missnöjda med resultaten från andra hårväxt behandlingar eller som av olika anledningar inte kan genomgå en hårtransplantation.

Hairfor2 Professional Förbättrar följden av andra Håravfall Behandlingar!

Hairfor2 Professional är den perfekta följeslagaren till andra hår restaurerings behandlingar såsom hår transplantation, Rogaine ™ (Minoxidil) och Propecia ™ (finasterid), vilket maximerar håret och får det att se naturligt tjockare och starkare ut.

Hairfor2 Professional förbättrar utseendet på hårtransplantation!

Hairfor2 Professional har genomgått omfattande tester av International Society of hårtransplantation (ISHRS) medlems kirurger på kliniker över hela Europa och uppnåt imponerande resultat med transplanterade patienter som önskar komplettera sina hårersättningsbehandlingar vid kirurgi för ännu tjockare hår.

Hairfor2 Professional är hårförtjockningsmedel ett kostnadseffektiv kosmetisk lösning för att förbättra utseendet av tunnhårighet och håravfall utan droger, kirurgi eller tupéer på  Håravfall 95% av gångerna. Till exempel Alopecia Areata vilket ofta lätt kan åtgärdas med ett kosmetisk hår förtjockningsmedel. Att tänka på att hår förtjockningsmedel är mycket effektivt på områden i hårbotten där det är tunt med hår men inte kalt,  hårfiber är inte avsedda att täcka helt kala fläckar.

Hairfor2 Professional har genomgått omfattande tester av International Society Of Hair Restoration Surgery (ISHRS) medlems kirurger på kliniker över hela Europa och uppnåt imponerande resultat med transplanterade patienter som önskar komplettera sina hårersättningsbehandlingar vid kirurgi för ännu tjockare hår.

LÄS MER

 

Hairfor2 Salon Professional Shampo 250ml

249 kr inkl. moms

Artikelnr: HF2SCH250 Kategorier: ,
Läs mer

Hairfor2 Salon Professional Hårfiberspray 400ml

699 kr inkl. moms

Nu så är lagret fullt så nu finns alla färgerna åter i lager 🙂

Artikelnr: HF2FBS400 Kategorier: ,
Läs mer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *