Vad är Hårfiber – Hårfiberspray?

Hår förtjockare (fiber) varför ska man använda det?

Om du upplever temporär eller permanent hårförtunning eller Håravfall och vill kunna använda något som fungerar för sig själv eller tillsammans med tabletter, kirurgi eller en tupé så kan du använda våra Hairfor2 produkter som är kosmetiska hårförtjockare eller förbättrare som de ibland kallas. Några av fördelarna är att de är mycket lätta att applicera, som ger ett fantastiskt resultat och döljer kala fläckar samt tunt hår, oberoende av orsaken och i vilket stadium håret har tunnats ut.

Hairfor2 produkter kan användas i kombination med Minoxidil (Rogaine) Finasteride (Propecia) och andra likande produkter eller för att förbättra utseendet av Hårtransplantationen.

Vad är en hårförtjockare(fiber)?

Det är en förening av små organiska keratin mikrofibrer – liknade ditt eget hår. Den unika process fäster fibrerna för att öka volymen i ditt befintliga hår, och återställa ditt tjocka hår som du kommer ihåg!

Ett hårförtjockningsmedel är ett kosmetisk keratin (samma ämne som i hår och naglar) som ger ett dramatisk visuella resultat genom att tillsättas direkt på det tunnhåriga området, vanligtvis är det färgade fibrer till håret som fäster sig på utsidan av hårstrået för att göra det tjockt. Samtidigt som en del av dessa fibrer faller ner på hårbotten för att märkbart minska hårbottens kontrast som “lyser igenom” vid Håravfall. Hår Förtjockningsmedel gör inte så att det återskapar nytt hår – en populär missuppfattning.

Vad är det för skillnad på Hårfiber (torra fiber) – Hårfiberspray (våta fiber)?

Hårfiber

Torra ProdukterHairfor2 Professional Salon Hårfiber är den främsta produkten i denna kategori– består av torra, färgade fibrer som skakas på de drabbade områdena och binder elektrostatiskt till hårstrået.

  • Fördel – Ger ett mjukare hår.
  • Ser bra ut.
  • Lättare att tvätta bort.
  • Lättare att punktspraya (när du applicerar hårfibern med en sprayapplicator).

Nackdel – Fäster/håller inte lika bra som med våta färgade fibrer och är känsligare för vatten, regn och svett.

Läs mer

Hårfiberspray

Våta produkter – Hår Förtjocknings Sprayer – Våta färgade fibrer sprutas på hårstråna som är kvar, där de fäster sig vid hårstråna och torkar på plats. Hairfor2 Professional Salon Hårfiberspray är den främsta produkten i denna kategori.

  • Fördelar – Ser bra ut har starkt fäste till hårstrået.
  • Vattenresistent (rinner inte av vid regn, fukt och svettningar).
  • Håller frisyren på plats.
  • Mindre benägna att svettas eller tvätta ut, avklinga och kommer inte att blåsa bort.
  • Man behöver att använda mindre av produkten, eftersom det kan stanna i håret tills det avsiktligt tvättas bort med schampo.
  • Nackdel – en del tycker att håret känns stelt (som hårspray).

Hairfor2 Professional Salon Hårfiberpray – Förtjockningsmedel och Volumizer för tunt hår är ett populärt val för många Hårstylister när de konfronteras med tunnhårighet och Håravfall. Den färgade Hairfor2 hårfibern döljer Håravfall och bygger volym och uppskattas av många profesionella frisörer och uppfyller deras önskemål om en lättarbetad högkvlitéts produkt som är vattenavvisande och håller frisyren på plats i de tuffaste förhållanden – den kommer inte att svika dig.

Läs mer

Om du lider av håravfall och inte vill använda tabletter, kirurgi eller en tupé, använd hår Förtjockningsmedel som proffsen använder, välj Hairfor2 Professional Salon Hårfiber/Hårfiberspray!

 

Vad säger läkarna om Hairfor2 Professional?

Läkare använder Hairfor2 Professional – det bör du också göra! Läs vad läkarna säger om Hairfor2 Professional.

Hairfor2 Professional rekommenderas av kirurger som ett icke-medicinsk alternativ för kunder som är missnöjda med resultaten från andra hårväxt behandlingar eller som av olika anledningar inte kan genomgå en hårtransplantation.

Hairfor2 Professional Förbättrar följden av andra Håravfall Behandlingar!

Hairfor2 Professional är den perfekta följeslagaren till andra hår restaurerings behandlingar såsom hår transplantation, Rogaine ™ (Minoxidil) och Propecia ™ (finasterid), vilket maximerar håret och får det att se naturligt tjockare och starkare ut.

Hairfor2 Professional förbättrar utseendet på hårtransplantation!

Hairfor2 Professional har genomgått omfattande tester av International Society Of Hair Restoration Surgery (ISHRS) medlems kirurger på kliniker över hela Europa och uppnåt imponerande resultat med transplanterade patienter som önskar komplettera sina hårersättningsbehandlingar vid kirurgi för ännu tjockare hår.

Hairfor2 Professional är hårförtjockningsmedel ett kostnadseffektiv kosmetisk lösning för att förbättra utseendet av tunnhårighet och håravfall utan droger, kirurgi eller tupéer på  Håravfall 95% av gångerna. Till exempel Alopecia Areata vilket ofta lätt kan åtgärdas med ett kosmetisk hår förtjockningsmedel. Att tänka på att hår förtjockningsmedel är mycket effektivt på områden i hårbotten där det är tunt med hår men inte kalt,  hårfiber är inte avsedda att täcka helt kala fläckar.

Fakta om Hairfor2 Salon Professional Hårfiberspray

Fibrerna gör håret fylligare och tjockare omedelbart
Lätt att applicera på egen hand tack vare sprayfunktionen
Fungerar utmärkt för både män och kvinnor
Perfekt för alla hårtyper
Vatten-, vind-, regn- och svettsäkert
Går att kombinera med andra stylingprodukter och andra behandlingar av håravfall
Tvättas enkelt ut med schampo

Du kan välja mellan följande tio färger: 

Svart, svart brun, mörk brun, medium brun, ljus brun, kastanje brun, mörk blond, medium blond, ljus blond, grå

.

Hairfor2

Använd världens mest använda produkt för att dölja tunt hår.

The No.1 Best selling Hairfiberspray

Hairfor2 Salon Professional Hårfiberspray 100ml

339 kr inkl. moms

Nu så är lagret fullt så nu finns alla färgerna åter i lager 🙂

Artikelnr: HF2FS100 Kategorier: ,
Läs mer

Hairfor2/Volluma Hårfiberspray 300ml 4-pack ord 2556kr nu 20% rabatt Nu: 2044kr (511kr/st)

639 kr inkl. moms

Köp minst 4 eller fler hårfibersprayer och få 20% rabatt. Mixa färgerna som du vill.

Artikelnr: HF2FBS4P Kategorier: , ,
Läs mer

25 tankar om “Vad är hårfiber

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *