2017-03-04

Kära läsare,

 

Hairfor2 Produkter säljs i fler än 28 länder och har hjälpt flera miljoner kunder sedan 2003 då produkten lanserades för dig som vill ha en kosmetisk lösning till håravfall och tunnhårighet.

Sedan dess har det tillkommit nya produkter samt nya storlekar på våra populära sprayburkar, och nu kan du få dem i både 100ml, 300ml och 400ml samt att vi har fått tillökning i vår lilla familj med en ny 25g hårfiber i pulverform i tio olika färger där det finns möjlighet att förse den med applicator och att använda en Hairline kam för att få en jämnare hårlinje.

Utöver det har de flesta av våra trogna kunder märkt att vi har uppdaterat vår hemsida och lagt in fler betalfunktioner för att underlätta det för er som kunder,och så som det är med mycket annat så har vår sida också haft och har vissa barnsjukdomar som vi kurerar så snart vi ser dem och hoppas att ni kan ha överseende med.

Vi har även succesivt ändrat namnet från att vid starten hette produkterna Volluma till att idag heter produkterna Hairfor2 men innehållet är lika fantastiskt och unikt som uppfinnaren Walter Weiss ville att det skulle vara när han  startade sin tillverkning av dessa unika produkter.

Jobbar du inom media eller är du kanske en bloggare, vill vi gärna invitera dig till att pröva produkten. Skriv i så fall några rader till oss, så får ni själva se hur bra Hairfor2 Produkter fungerar!

 

Med Vänliga hälsningar

Ledningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *