Om Volluma & Hairfor2

Volluma/Hairfor2 startades av Walter Weiss i Tyskland. Walter har sin bakgrund i frisörsyrket och hade länge funderat på ett alternativ för människor som vantrivdes med nedsatt hårtillväxt. I sju år jobbade han tillsammans med ett labb för att ta fram en produkt som kunde stärka upp eller göra håret tjockare, och resultatet blev Volluma fiberspray som togs fram 2003. Walter visste genast att han hade tagit fram en bra produkt då många hårtransplantationskliniker, dermatologer, frisörer och användare hyllade produkten.

På lite mer än ett decennium har bolaget nått ut internationellt med produktion i Tyskland och Canada och försäljning i fler än 28 länder. miljoner har testat produkten och använder produkterna dagligen, och på hemmamarknaden är Volluma/Hairfor2 numera känt ”av allmänheten” efter att flera kända individer (bl.a. i fotbollsvärlden) har valt att öppet prata om produkten utan att vara sponsrade av Volluma/Hairfor2. Många dermatologer och plastikkirurger väljer att erbjuda produkten som ett alternativ. Volluma/Hairfor2 gör inte mycket direktreklam utan låter produkten prata för sig självt. Att vara besvärad av nedsatt hårtillväxt är en privat sak och inget ett kosmetikabolag ska pressa fram. Volluma/Hairfor2 erbjuder en kosmetisk lösning, en produkt som gör vad den utlovar att göra – Volluma/Hairfor2 fiberspray ger ett naturligt tjockare hår och täcker för områden med nedsatt hårtillväxt på några få minuter. Det är därför bolaget har blivit så framgångsrikt, och är etablerad i Skandinavien.

Vollumas/Hairfor2 fiberspray säljs även under varumärket Hairfor2 och i det långa loppet kommer alla produkter att ha etiketten Hairfor2. Produkten är densamma. Mer information hittar ni på www.hairfor2.com.
Idag

Vollumas/Hairfor2 är etablerat i Skandinavien sedan ett flertal år.och ämnar att nå ut till kunder som är besvärade av nedsatt hårtillväxt och som vill göra något åt det. Vi erbjuder produkter som snabbt och enkelt råder bot på problemet ur ett kosmetiskt perspektiv. Kontakta oss gärna på kundsupport@volluma.se om du har några frågor!

 

Målsättning

Vår målsättning är att nå bred och djup marknadspenetration i Skandinavien med Volluma/Hairfor2 fantastiska produkter vid håravfall och tunnhårighet, så att vi kan hjälpa så många så möjligt. Det ska vi göra genom att erbjuda våra kunder bästa produktkvalité och service.

 

Produkterna

Produkterna är en spray/pulver vilket gör den väldigt enkel att applicera på egen hand. Man sprayar mot håret på 15-20 centimeters avstånd, låter det torka 2-3 minuter, och sedan kammar man ur håret – så är det klart! Effekten blir ett tjockare hår med en naturlig look som enkelt täcker för områden på hjässan med begränsad hårtillväxt och håravfall. Produkterna passar perfekt vid både kvinnligt och manligt håravfall, och dom kommer i tio olika färgnyanser som gör dom användbara för praktiskt taget alla. Vollumas/Hairfor2 hårfiberspray passar lika bra vid vardaglig användning som vid festligheter och hög aktivitet.

Hemligheten ligger i Vollumas/Hairfor2 mikrofiber-teknologi som påminner om små hårstrån som perfekt blandar sig in i håret. Produkten togs fram i Tyskland i samarbete med labratorier och hårtransplantationskliniker som ville ha en produkt som substitut till deras verksamhet. Idag tillverkas produkten i Tyskland och Canada och distribueras globalt. Volluma/Hairfor2 hårfiberspray är tillverkad av samma organiska keratin som ditt eget hår och är därmed helt säkert att använda. Volluma/Hairfor2 hårfiberspray går självklart att kombinera med andra hårprodukter.

Vår fiberspray kommer i tre olika storlekar, 100ml, 300ml och 400ml. Den mindre storleken varar upp till 1 månad och den större upp till 3 månader och den störste ca 4 månader – självklart beroende på området man applicerar sprayen på, samt en 25g fiberburk som varar i ca 2,5-3 månader. Produkterna säljs i huvudsak på vår hemsida, men vi har även en rad samarbeten med olika återförsäljare; några av dem hittar du här.

Vi är måna om att inte bara erbjuda en fantastisk produkt utan också ett uppslag av information som kan hjälpa våra kunder med deras håravfall och tunnhårighet. Därför har vi skrivit en rad artiklar om olika orsaker till håravfall, hur det kan behandlas och annan nyttig information som vi hoppas kan komma till användning för våra kunder. De vanliga frågorna som rör våra produkter hittar du här. Är det något du undrar över är du välkommen att skicka ett mail till kundsupport@volluma.se så ska vi svara så fort vi kan.

 

Med vänliga hälsningar

Ledningen

https://www.facebook.com/volluma.se

kundsupport@volluma.se
info@vollumaonline.com

 

TILL BUTIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *