Håravfall eller Tunnhårig? Då är Hairfor2 den perfekta produkten för dig.

 

Att vara tunnhårig och har drabbats av Håravfall kan kännas besvärande och psykiskt påfrestande, men du är långt ifrån ensam. Att vara tunnhårig är ju ett relativt begrepp och per definition så har 50% tunnare hår än snittet. Den sanningen hjälper dock kanske inte emotionellt. Tunnhårighet och Håravfall kan bero på en rad olika faktorer och däribland ingår ens genetiska uppsättning. Om tunnhårigheten beror på ärftligt håravfall så finns det en rad olika sätt att behandla det på eller åtminstone minska takten av håravfallet.

 

 

 

En del drabbas av tunnhårighet och Håravfall som ett resultat av stress, bantning, graviditet och dålig kost. De här är tunga faktorer som du måste vara medveten om; speciellt om du har märkt att din tunnhårighet har kommit plötsligt. Lyckligtvis finns det en rad olika steg man kan ta för att få tjockare hår.

Vår Hairfor2 Professional Salon hårspray och Hairfor2 professional salon hårfiber är till för just dig som är tunnhårig. Spraya på 10-15 centimeters avstånd, låt håret torka 2-3 minuter, så är du färdig. Hairfor2 Professional Salon hårspray och Hairfor2 professional salon hårfiber säljs och används i fler än 28 länder och har använts av miljontals kunder. Beställ hem och se själv hur väl den fungerar med ditt hår.

Läs mer under andra artiklar – till exemepel ”hur får man tjockare hår”.

 

TILL BUTIK

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *