Vad är hårfiber

Många företag kallar det deras produkt levererar för hårfiber och vi kan inte gå i god för vad det innebär. Därför väljer vi här nedan istället att exklusivt att beskriva Volluma fiberspray.

Hemligheten bakom Volluma fiberspray ligger i dess mikrofiber-teknologi som påminner om små ”hårstrån”. Dessa små hårstrån, som kallas för hårfiber, blandar sig vid applicering helt perfekt in i håret. Produkten är tillverkad av samma organiska keratin som ditt eget hår och kan användas av tunnhåriga personer och personer med nedsatt hårtillväxt. Efter kvinnor och mäns hårstrån består av ”samma” beståndsdelar passar produkten både män och kvinnor och kan användas i kombination med stylingprodukter. Det passar även personer som har gjort hårtransplantation.

Vår hårfiber togs fram i tyska labb i slutet av 90-talet och Volluma slog upp sina dörrar 2003. Vår produkt har fått mycket erkännande i media men också av branschfolk. Volluma fiberspray säljs numera i fler än 15 länder och hundratusentals människor har använt sig av fibersprayen. Dermatologer och plastikkirurger rekommenderar gärna vår produkt som ett kosmetiskt alternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *