Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray

För tunt hår och Håravfall, som gör håret fylligare och ger volym.

100ml är perfekt storlek vid flygresor

 • Spara bagage avgifter! – Flyg med Hairfor2 i din kabinväska.
 • Lätt att använda! – Väger bara en tredjedel av den ordinarie burken.
 • Lätt att hålla! – Passar i handflatan.
 • Lätt att ha med sig! – Ha en vardera i handväskan och gym väskan.

Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray gör tunt hår naturligt fylligt på några få minuter. Hemligheten ligger i dess mikrofiber-teknologi som påminner om små hårstrån som perfekt blandar sig in i håret. Produkten är tillverkad av samma organiska keratin som ditt eget hår och kan användas av tunnhåriga personer och personer med nedsatt hårtillväxt. Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray finns i 3 olika förpackningsstorlekar och i många olika färger. Produkten passar både män och kvinnor och kan användas i kombination med stylingprodukter. Det passar även personer som har gjort hårtransplantation. Till skillnad från liknande produkter på marknaden Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray lätt att applicera tack vare spray-funktionen och har en umärkt tålighet i regn och vatten, och mot perspiration (svett), så att du utan problem kan leva ett aktivt liv oavsätt väder.

Vid ”normal” användning räcker Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray 100ml flaskan ca 1 månad och 300ml flaskan ca 3 månader, och 400ml flaskan i ca 4 månader men det beror på hur stort område du applicerar sprayen på, hur ofta du använder sprayen och hur ofta du schamponerar.

Spraya, låt det torka i 2-3 minuter och borsta ut ditt hår så är det klart. Resultatet blir ett fylligare och tjockare hår. Det är enkelt att täcka för partier med begränsad hårväxt. Hårfibrerna är skapta på ett sätt som gör att effekten ger en naturlig look och du ser inte ens skillnaden mot ditt riktiga hår på nära håll. Men låt inte det vi säger vara sista ordet, utan testa produkten själv. Vi garanterar att du kommer att bli positivt överraskad.

Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray fungerar också alldeles utmärkt om du vill dölja dina hår-extensions, eller för att dölja utväxt tills nästa gång du färgar håret.

Så här gör du när du applicerar Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray:

 • Applicera alltid Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray på ett torrt hår, antingen stylat med Hairfor2 Professional Hair Spray eller helt ostylat.
 • Skaka minst 30 sekunder och spraya genom att hålla Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray 10-15 cm ovanför önskat område skaka Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray 2 sekunder mellan varje sprayning.
 • Låt torka i 2-3min.
 • Borsta ut ditt hår med en gles borste eller kam.
 • För bästa resultat punktspraya, håll in sprayknappen i max en sekund
 • Och svep över området som skall behandlas.
 • Om du vill ha glansigare hår avsluta med att fixera håret med Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray.

Videoinstruktioner klicka här: Instruktionsvideo

Före & efter bilder Klicka här: Före & Efter

Tvättas bort med vatten och Hairfor2 salon Professional schampo, det funkar med vilket schampo som helst men för att Hairfor2 Salon Professional Hårfiber Spray skall fästa bättre och hålla längre och att förbruka mindre schampo rekommenderar vi att ni använder produkter från Hairfor2.

Det medföljer en utförlig beskrivning vid leverans.